28 januari 2022

De leukste OFYR accessoires om cadeau te doen

2 min read
OFYR accessoires

Vergeet de Green Egg en andere populaire keramische barbecues. De OFYR is de nieuwe populairste buitenkeuken van dit moment. Deze mooie en functionele vuurschaal kun je gebruiken om buiten te koken. Van een ei tot vlees en groente: het kan allemaal op de vuurschaal. Met de leukste OFYR accessoires maak je het helemaal af.

OFYR accessoires

De accessoires

De OFYR is een lust voor het ook in de tuin. De prachtige vuurschaal voegt echt iets toe aan de inrichting van de tuin en je kunt er ook nog op koken. En dan kun je er ook nog je handen aan warmen .Want de vuurschaal is ook een soort gratis terrasverwarmer. Daar mogen bijpassende OFYR accessoires natuurlijk niet bij ontbreken! Deze zijn zowel praktisch als prachtig vormgegeven, precies zoals je mag verwachten van dit kwalitatieve merk van Nederlandse bodem.

Wat voor accessoires zijn er?

Met alleen die vuurschaal kun je ook wel wat maar dan ben je er nog niet. Je kunt bijvoorbeeld grillroosters kopen voor boven het vuur. Er zijn veel soorten daarvan. Maar er is nog meer. Een unieke deksel om aan het eind van de dag de vuurschaal af te sluiten wil je natuurlijk ook graag hebben. Of een speciaal kookboek waarmee je OFYR gerechten kan maken. 

OFYR accessoires

Cadeau doen

Het toffe van al die mooie accessoires is dat je eindeloos veel cadeaus hebt. Als jij iemand kent met een OFYR dan heb je voor de komende tien verjaardagen cadeau ideeën. Je kunt de OFYR zelf natuurlijk ook cadeau doen. Dat zal een echte hobbykok nooit vergeten.