28 januari 2022

Deze dingen kun je op je feest bestellen met een patatwagen

2 min read
snackmobiel

Zelf in de keuken staan sloven tijdens een kinderfeest, bruiloft of verjaardag? Dat is helemaal verleden tijd. Je kunt namelijk gewoon een patatwagen naar je feest laten komen! De patatwagen is populairder dan ooit, en dat is niet gek:

  • bijna iedereen houdt van patat
  • het is een budgetvriendelijke optie
  • je houdt zelf tijd over voor andere dingen
lekker eten

Allerlei opties

Als we het hebben over een patatwagen, dan bedoelen we een kar waarin frietjes klaar worden gemaakt. Je ziet deze speciale wagens ook vaak op festivals of tijdens grote feesten zoals Koningsdag of de kermis. Die wagens kun je nu dus ook bestellen voor je eigen feest. Binnen de kortste keren zijn al je gasten voorzien van een lekkere vette hap.

Want in een patatwagen wordt meer gemaakt dan alleen patat. Vaak kunnen de koks in deze wagens ook nog snacks voor je maken. Ben jij meer van de kroketten of frikandellen? Ook die kunnen ze voor je klaarmaken in een frietwagen.

Voor de kinderen

Ook voor een kinderfeestje is e patatwagen ideaal. Dat is onder andere omdat een echt goede patatwagen ook kleinere porties kan maken speciaal voor de kleintjes. Daarnaast krijg je bij sommige echt goede patat koks ook nog een ijsje erbij. Is dat even smullen!

lekkere friet

Waar bestel je zo’n patatwagen?

Je kunt online zoeken naar een patatwagen die je kunt huren. Let daarbij wel altijd even op de recensies van andere klanten. Je wil natuurlijk wel kiezen voor een echt goede leverancier en tips van anderen zijn daarvoor altijd fijn.