28 januari 2022

Koffie op het werk

2 min read

Koffie op het werk is tegenwoordig meer de norm dan uitzondering. Het kan lekker zijn als je al een paar uur aan het werk bent, om een kopje koffie te drinken. Naast dat het een gezellig sociaal moment met je collega’s kan zijn, kan dit drankje je ook een boost geven waardoor je weer goed aan de slag kan op het werk! Dit artikel is geschreven in samenwerking met https://www.giocoffee.nl/ en vertelt je meer over de verschillende soorten koffie en koffieautomaten voor op de werkvloer!

Soorten koffieautomaten

Een koffieautomaat bedrijf is er in verschillende soorten en maten. Werk je in een jong en creatief bureau? Dan kan het leuk zijn om voor een flitsende felle kleur te kiezen! Is de sfeer bij jou op de werkvloer meer formeel? Dan is een koffie in een neutrale kleur zoals grijs, zwart of wit meer gepast. Naast de kleur heb je natuurlijk ook veel verschillende koffiesystemen. Er zijn koffieautomaten waarin je nog ‘ouderwets’ bonen moet gooien, maar ook automaten waarin je pads of cupjes kunt doen. Het is maar net waar je van houdt! Verder kan het handig zijn om voor een groter apparaat te kiezen als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat voor op de werkvloer.

Koffie combinaties

Een kopje koffie op het werk is lekker maar een kopje koffie wordt nóg lekkerder met wat erbij. Een simpel koekje of stukje chocolade volstaat voor de meesten voor het stillen van de lekkere trek bij een kopje koffie. Hou je meer van aanpakken en sta je graag in de keuken? Dan kan het lekker zijn om een appeltaartje te bakken. Serveer hem warm met een toefje slagroom voor de perfecte koffie match!

Kortom; kies een koffiezetapparaat die bij je bedrijfsbehoeften aansluit én zorg voor wat lekkers voor bij de koffie voor het ultieme geniet moment!